Annons
AnnonsMin första fransförlängning


Idag var den min andra dag på min fransutbildning och idag var det första gången jag gjorde fransar på en kund!
Fick börja med att tejpa under ögonen, detta gör man för att skydda huden mot den vassa pincetten och även för att dutta av lim från fransen så man inte använder mer lim än vad som behövs.
Vi fick sen göra en kundanalys, bestämma form, böjning och vilka längder vi skulle ha på fransarna. Det är verkligen pilligt även om man sitter med förstoringsglas, det är mycket att tänka på, väldigt mycket! Men det är såå kul!!
Idag var vi 5 st i klassen på 3 st lärare, vi får verkligen all hjälp vi behöver och alla är så  gulliga, pedagogiska och snälla! Jag ångrar mig inte en sekund att jag valde min utbildning på Lashia! 🙂

Här kommer en bild på min allra FÖRSTA fransförlängning. Med tanke på att det är första gången jag gör detta så är jag ändå nöjd med mitt resultat. Men det är långt ifrån perfekt, men ska öva varenda dag tills det sitter 🙂

fransar

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar