Annons
AnnonsLivet på utsidan med John


Jag och John har träffats sen vi båda fick lämna Big Brother. John ringde mig direkt när han fick sin telefon och bad mig komma. Tanken var att stanna typ 3 dagar men jag har blivit kvar här i 2 veckor nu. Som ni kanske förstår så känns det väldigt bra mellan oss.❤

Både jag och John var otroligt nervösa när vi skulle ses och det kändes skumt när han mötte upp mig på tågstationen och hela vägen hem till honom.  Skum känsla men vi kunde inte släppa varandras händer och vi kunde inte sluta le. Så många gånger vi hade pratat inne i huset om hur det skulle kännas på utsidan och helt plötsligt så stod vi där. Inga kameror, inga regler, ingen som kunde döma oss eller någon rädsla över att öppna upp sig för mycket för varandra. Första kvällen visste man knappt i vilken ände man skulle börja, det fanns så mycket vi ville säga och göra. Men det kändes väldig bra och en sak kände vi båda direkt, känslorna var starkare på utsidan!

Dessa två veckor har vi fått lära känna varandra på riktigt, John säger att jag är annorlunda fast till det bättre och samma sak tycker jag om honom. Inne i huset så var man så uttråkad pga all dötid så man hittade saker att reta sig på och drev runt med alla bara för att få igång nått så tiden skulle gå. Men sån är man inte på utsidan.

John är en riktig myskille, pussas och kramas hela tiden och ligger lika tätt om inte ännu tätare intill mig när vi sover. Han håller mig i handen vart vi än går och frågar alltid mig vad jag vill göra innn han tar några beslut. Han får mig att känna mig trygg och viktig i hans liv, sånt som vi tjejer verkligen värderar högt.

Och ja, John säger rak ut att han är kär i mig nu tillskillnad mot i huset då han bara viskade det i mitt öra haha 😉

Dessa två veckor har varit underbara och vi har myst massor och lärt känna varandra på riktigt. Det har blivit mycket middagar och John har förstått nu hur mycket jag älskar mat, jag har även lärt honom hur mysigt det är att tända upp massa ljus, laga en riktig middag och dricka ett gott vin till (något John tydligen aldrig gjorde innan). Vi har myst massor tillsammans och jag har även hunnit lära känna hans familj och vänner som är supergulliga! Johns familj har t om skickat blommor och praliner (jag älskar praliner!) till mig, blev verkligen så himla glad när jag fick blombudet (se bild på instagram) ❤

Bilden nedanför är från när vi var i skogen och plockade kantareller idag. John offrade sin varma jacka till mig och klagade inte en enda gång på att han ville hem. Han plockade bara kantareller med ett leende och efter 2 timmar säger han ”Vill du gå hem?” ”Nej jag vill nog plocka lite till om det är okej?” ”Okej då går vi en runda till” Sen tar han mig i handen och går en lång runda till med mig. Så gullig! ❤

vi

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar