Annons
AnnonsLe specs


För 5 år sen så fann jag märket Le specs på en av mina favoritbutiker i Göteborg. Sen dess har jag varit fast, bra priser, bra kvalité och de hänger med i trenderna!
Jag får ofta frågor om de svarta som synts på bild flera gånger. Modellen heter Swizzle och jag har den i fyra olika färger, alla är lika fina! Älskar dom!

För att se hela kollektionen, hitta återförsäljare eller beställa så kan ni kika in på deras hemsida www.lespecs.se 🙂

IMG_3308

IMG_1519

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar