Annons
AnnonsKemisk peeling -Karlstad hudklinik


Jag får så många frågor om min hy och som jag nämt innan så älskar jag produkter med syror i sig. De tränger ner djupare i huden och jobbar på de problem man har mycket mer effektivt än vad många andra produkter gör.
Emellanåt så gör jag kemisk peeling i kur för att rensa huden lite extra. Denna behandlingen är verkligen min favorit och man får så fina resultat efter!
Man använder sig av lite starkare syror i ansiktet som får ligga på i några minuter, är man inte van vi syror så kan man börja på lite lägre styrka och gör man i kur kan man sen öka upp styrkan. Jag började på medel ungefär, 35% och kommer nog öka upp lite i slutet av kuren, vi får känna och se hur min hud reagerar.

Resultatet av en sån här behandling är b la en mycket renare hud, har man problem med acne eller tilltäppta porer så rensas dessa verkligen på djupet och porerna blir mindre. Man ökar även fukten i huden, får mer lyster och fina linjer och pigmenteringar suddas ut. Huden blir mycket jämnare!

Jag brukar som sagt göra kurer med jämna mellanrum för att rensa upp ordentligt och sen underhålla med någon enstaka behandling emellan när jag känner mig lite tilltäppt och glåmig, en snabb uppfräschning!

Jag bokade min kur på Karlstad hudklinik, dels för de har ett väldigt bra rykte, ligger mitt i stan men även för att de gör kemisk peeling med mitt favoritmärke Neostrata som jag använder på mina produkter till vardags.
De var väldigt noggranna med en ordentlig rengöring och peeling, för att sen förbereda huden innan syrorna lades på i några minuter. Det kan pirra och sticka lite i huden när man har på syrorna så de avslutade med en lyxig guldmask för att svalka huden och ge den extra näring (till min stora glädje, älskar denna masken!).

Efter att man gjort en kemisk peeling så kan man bli lite lätt rosig men det lägger sig snabbt, man ser direkt att huden blivit fräschare och att man fått mer lyster, så kan verkligen rekommendera alla att boka en kur! 🙂

Vill ni läsa mer om Karlstad hudklinik så kan ni göra det på www.karlstadhudklinik.se eller besöka dom i ”Läkarhuset” på Drottninggatan 19. Ni kan även kontakta dom på info@karlstadhudklinik.se eller ringa dom på 054- 671 57 20 🙂

11813409_10155855438615321_605161113933975413_n

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar