Annons
AnnonsKaffemaskin från Nespresso


Sen mina föräldrar köpte hem en fin kaffemaskin så har jag själv blivit en riktig kaffeälskare! Så nu bestämde jag mig för att köpa en egen kaffemaskin från Nespresso (samma som mina föräldrar). Den är inte bara snygg i köket som en inredningsdetalj utan även otroligt smidig, i med en kapsyl av valfri smak och några sekunder senare får man ett perfekt varmt kaffe med otroligt god smak!
Jag älskar mjölkbaserad kaffe så beställde en kaffemaskin med mjölkskummare också!
Åh längtar så efter att jag får hem denna, lyx att kunna bjuda vännerna på fint kaffe men även snabbt kunna göra en kopp till sig själv, kanske kan jag numera vakna till lite på morgonen också, jag som är så morgontrött! 🙂

Kaffemaskinen jag beställt heter Citiz&Milk och är från Nespresso.
Har ni tips om vilka kapsyler som är godast så får ni gärna lämna en kommentar 🙂
CitizAndMilkChromeMagimix_mediaMainHD_1

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar