Annons
AnnonsJuice med 100% frukt


Jag har en tendens att ”snöa in mig” på olika saker som jag verkligen inte kan få nog av. Jag har alltid, sen jag varit liten varit otroligt svag för juice, det är utan tvekan livets dryck för mig! Så nu är jag helt beroende av Innocent, juicer med 100% frukt, så himla goda!
Har sagt till John att när jag är pms-tjurig och han vill få mig på bättre humör så får han gärna komma hem med choklad och denna juicen, vi får se om han minns det nästa gång 😉

IMG_5434

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar