Annons
AnnonsJag åt upp min fobi!


Inför tv programmet ¨Hoppas det smakar¨så gjorde de en såkallad djupintervju med mig. Detta är något man alltid får göra när man är med i ett tv-program. I intervjuen som denna gången tog 1,5 timme får man massa frågor där de lär känna en lite extra. Många frågor som man får under programmets gång eller blir utsatt för är baserade på denna djupintervjuen. Tex frågade produktionen ”Vad skulle du aldrig vilja äta?’ och jag svarade ¨Hjärta¨. I matväg är det min värsta fobi, man ska inte äta sånt. Det känns så fel och det är så äckligt! Fy! Får rysningar bara jag tänker på det nu igen!

Självklart snappade de upp detta och in kom det ett rått oxhjärta i dagens avsnitt. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, fick sån ångest när jag såg det. Jag ville inte ta i det, skära i det och framför allt inte äta det!
Men jag ville heller inte banga ur, jag är en tävlingsmänniska och jag älskar utmaningar och detta blev verkligen en utmaning för mig!
Jag tillagade maten och jag åt den efter lite om och men.. men jag gjorde det! Tårarna brann bakom den där ögonbindel och direkt när jag var klar så sprang jag ut och spydde. Det vände sig helt i magen på mig och jag var faktiskt dålig hela kvällen efter det. Usch!
Men inte nog med att jag faktiskt vann över min fobi idag, jag vann även dagens tävling!! Riktigt kul! 🙂

Imorgondagens avsnitt händer något oväntat..  Jag får en avhyvling av Robert Aschberg.. men frågan är, har Aschberg fel i sin avhyvling? Kan denna mannen ens ha fel? haha 😉
Jag vet inte om det kommer komma med på tv eller inte.. men annars kommer jag avslöja vad som egentligen hände här på bloggen efter.. Missa inte det! Tv3 kl 19.00 eller tv3 play!

11987084_10156021354215321_8850182807103268126_n

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar