Annons
AnnonsGod morgon!


God morgon! Tidig morgon idag (06.00) men ska iväg på ett spännande möte nu på morgonen.. Håll tummarna för mig idag! 🙂
Ska sen träffa min bror, åka ner till Gbg och hämta hem en ny bil till honom. Han var ju med i en olycka för en vecka sen så den gamla bilen är bara att skicka på skrot. Men lillebror mår bra iaf som tur är! Han hade verkligen änglavakt!
Men jag vet hur tråkigt det är att resa själv ibland och eftersom jag var ledig idag så bestämde jag mig för att ge honom sällskap.
Dock ska jag ner till Gbg imorn igen, blir ett himla åkande för min del, tur och retur är 50 mil, så 100 mil på två dagar haha! Men imorn ska jag ha lite egentid! Ska besöka Carina Gamborg som hjälpt mig med mina läppar innan och försöka ta före och efterbilder som ni ska få se, sen även fixa håret och naglarna. En renovering av mig själv mitt i veckan! Så skönt och välbehövligt! Så det är värt en extra tur ner till Gbg igen 🙂

Nyvaken selfie, men bjuder på det 😉
image1

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar