Annons
AnnonsGlorious Hair Extensions


Tack bästa Karolina på salong Loccomo i Gbg för mitt fina löshår! Du är en underbar människa och är så otroligt duktig! Är så glad över att du är min frisör! <3 För er som undrar så har jag 60 cm långt löshår från märket Glorious och jag använder microringar som jag är supernöjd med 🙂

Ps: När jag var på salongen så berätta min frisör att de söker en ny stjärna till sin salong, Är du frisör, framåt glad och brinner för ditt yrke? Kontakta gärna salongen och visa ditt intresse 🙂

löshår

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar