Annons
AnnonsFransförlängning i Karlstad


För ett tag sen så efterfrågade jag efter tips på instagram efter duktiga personer som gjorde fransförlängning och jag fick tips om en tjej som heter Louise i Karlstad så jag bestämde mig för att boka tid hos henne.
Fick ett så himla gulligt och ödmjukt intryck av Louise, en sån person som man direkt bara vill bli vän med ni vet? Supersöt tjej!
Vi pratade lite och jag kände mig väldigt trygg direkt så lät henne göra det hon tyckte var snyggt. Så det blev volymfransar, 9-14 mm och D kurva. Kolla resultatet! Såå himla fint!! Älskar dom!
Fransarna är lätta och  så de känns inte på, så skönt, jag som är känslig och gärna vill klia annars. Louise var även otroligt noggrann, hon tog sin tid och gjorde det där extra för att jag skulle bli nöjd.
Hon arbetar på en salong både i Karlstad och Kristinehamn, vill ni få kontakt med henne så kan ni göra det på:

Salong Agaton (Kristinehamn)
Mail  info@salongagaton.se
Tel: 0550-10452

Hos Ann-Sofie (Karlstad)
Mail: hosannsofie@hotmail.com
Tel: 072-5003061

IMG_4369

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar