Annons
AnnonsFransar -By Parisa


Precis innan jul fixade jag mina naglar hos Tara som jag tidigare skrivit om, hon tipsade mig även om en tjej som är duktig på fransar. Jag tycker det är kul att testa lite olika ställen att gå på så alltid kul att bli tipsad om någon ny.
Mina fransar behövde verkligen en omgång då jag tappat nästan alla på ena ögat, såg inte riktigt klokt ut haha! Men jag har mina saker för mig när jag sover och i omgångar som nu så ligger jag och kliar mig i ögonen.. Inte bra när man har fransförlängning! 🙁
Så efter att jag fixat mina naglar så åkte jag till en tjej som heter Parisa, supergullig tjej som förklarade alla skillnader för mig när det kommer till fransar. Så valet föll på volym denna gången och tillskillnad mot klassiska så är de superlätta och sköna! Jag har sen jag bytte fransar inte kliat mig i ögonen på nätterna längre heller, så skönt!
Jag ville ha kortare längre in och längre längst ut så har från 11 mm till 14 mm denna gången och jag är jätte nöjd!
Parisa har instagram om ni vill se mer av hennes fransar, hennes insta är fransarbyparisa och hennes mail är Parisa031@hotmail.com om ni vill få kontakt med henne 🙂

fransar

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar