Annons
AnnonsHall & Kök Före/Efter


Nedanför finner ni en bild från hallen. Det första man ser innan de viker av mot det öppna vardagsrummet och köksbordet är själva köket. När jag köpte lägenheten så var köket som ett mörkt hörn i lägenheten. Supertråkigt då resten av lägenheten upplevs som ljus med sina stora fönster.
Hela köket var i ek, köksluckor och bänkskivor med ett tråkigt kakel. Det var även väldigt slitet med gammal spis och gigantisk fläkt.

Jag lämnade in luckorna på lackering så de blev vita och målade om kanterna på köket så allt blev vitt.
Bytte sen ut bänkskivan till grått och sen nytt fint vitt kakel. Bytte även spis, fläkt, kyl, frys, micro, ugn, diskho och kran. Hittade sen superfina högblanka knoppar till luckorna som passar stilen perfekt i lägenheten.
Planlösningen på lägenheten är öppen så man ser alltid köket, så skillnaden blev enorm när man kom ifrån det mörka hörnet och det blev ljust och fint!

Förebilderna är tagna innan jag köpte lägenheten. Verkar behöva klargöra för er att detta är min lägenhet i Karlstad som jag köpte för ett år sen men knappt bott i. Dock aldrig velat sälja den då den ligger så bra i stan. Så haft den som övernattningslägenhet när jag varit i stan bara under tiden när jag pysslat lite med den.

Före, bild tagen från hallen: 
IMG_1088

Efter:
IMG_1087

Före:
IMG_1111

Efter:
IMG_1112

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar