Annons
AnnonsEtt mål avklarat!


Sen jag gick ner hastigt i vikt så har jag haft en viktgräns som jag varit tvungen att komma över för att få börja träna igen.
Gränsen har varit för min kropps skull men det har även gett mig mål att komma upp till.  Delmål är alltid bra, det håller igång kämpandet oavsett vad det handlar om 🙂
Jag har visserligen passerat mitt mål med minsta möjliga marginal men jag var inte sen med att fira det. Körde ett styrkepass med E igår och idag var jag uppe vid 07.00 och gick på ett pass med cirkelträning. Kör ingen kondition då jag vill förbränna så lite som möjligt så kommer bara bli styrka så jag fortsätter gå upp i vikt och få tillbaka allt jag tappat.

Jag är verkligen ingen morgonmänniska men trots endast två timmars sömn så var jag pigg och hoppade upp ur sängen för träningen imorse. Stack sen hem, tog en dusch innan jag snabbt fick springa ner till jobbet då jag hade ett 10 timmars pass framför mig på Make up store. En bra dag helt enkelt och jag är verkligen glad för mitt lilla men ändå stora framsteg 🙂

12088507_10156143668950321_8582727067594348258_n

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar