Annons
AnnonsEn löptur i värmen


Vilken underbar värme vi har! En helt fantastisk sommar helt enkelt! Dock är det vääääldigt svettigt att ta en pw/löptur i detta vädret haha. Springer helst ute på landet, älskar naturen, hästhagarna och där ingen kan se mig. Jag vill bara koncentrera mig på naturen, mitt egna tempo, andas in frisk luft och lyssna på bra musik som hjälper mig att hålla mitt tempo.

I denna värmen hinner jag knappt lämna hemmet innan svetten fullkomligt dryper av mig men ack så skönt det är när man väl är hemma igen och bara kan gå ner till sjön, ta ett dopp och svalka av sig. Känslan efter är oslagbar och man får påminna sig om den känslan när det känns trögt att ta sig ut på pw/löprundan.

Jag älskar god mat och efterrätter väldigt mycket men i perioder inför något då jag vill känna mig extra tillfreds med mig själv så försöker jag dra ner lite på det goda och äta mer ”rent”, det vill säga mindre kolhydrater och dra ner på sockret som jag lätt annars blir svullen av. Just nu är jag i en sån period, har en hel del roliga äventyr framför mig och första målet är en plåtning och en reklamfilm om två veckor. Mer om det längre fram.

bild(32)

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar