Annons
AnnonsDrömmen om Sveriges mästerkock


Snart är det dax för Sveriges mästerkock och deras casting är i full gång.. Ni är många som peppat mig att söka och så här ligger det till..

Jag älskar mat, det är verkligen min största passion. Jag kan planera i flera dagar och lägga timmar i köket för att få allt perfekt, jag tycker verkligen det är så kul!
Direkt när jag får tid över så ligger jag och läser tidningar och kokböcker så jag är ganska påläst. Vilket ni även kunde se i matprogrammet ”Hoppas de smakar” på TV3. Även om jag inte hade gjort maträtterna där innan så hade jag koll på mått och tillvägagångssätt..
Det vore en dröm att va med i Sveriges mästerkock men eftersom jag kämpat med sjukdom sen i våras och inte är helt frisk än så valde jag att ta beslutet att vänta ett år så jag gick aldrig på castingen.
Jag har som ni sett inte lagt upp lika mycket recept de senaste och det är för jag tappat det lite för jag fått kämpa med så mycket annat. Intresset är lika stort dock men det har varit så mycket runt omkring som sagt.

Jag valde att va med i ”Hoppas det smakar” för att se hur jag hanterade stress och mat jag inte tillagat innan. Det gick bra men ändå känner jag mig inte redo för drömmen om Sveriges mästerkock.
Jag kanske aldrig kommer känna mig redo eftersom jag även är otroligt självkritisk men allt pepp från er som läser min blogg och följer mig på instagram fick mig iaf att våga drömma, det gjorde jag inte ens innan. Det är jag väldigt tacksam för då det är nyttigt att ha drömmar 🙂

Det är alltid väldigt psykiskt påfrestande att vara med i tvprogram, något folk inte tänker på. Jag har ju varit med i några program innan och känner att jag inte orkar ett till just nu.. Jag behöver just nu koncentrera mig på hälsan. Jag håller även nu på att förverkliga två andra drömmar. Både jobbmässigt och privat. Detta kommer jag berätta mer om längre fram. 🙂

Massa kramar till er som peppat och stöttat mig under denna tiden, det har betytt mycket <3

12027739_10156089868995321_722266958343768217_n

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar