Annons
AnnonsDetaljer i köket


Här kommer två bilder från mitt kök.. Detaljer av guld lyfter och ger värme även på köksbänken i form av en svart skål med guldinsida. Föll direkt för den när jag såg den på nätet men när jag väl fick hem den så var det verkligen kärlek, den är så mycket finare i verkligheten, passar helt perfekt här hemma hos mig! 🙂
Har nu även testat de omtalade Victorian doftljusen, köpte hem två stycken och  ”Juicy Peach” doftar ljuvligt! Kan jag verkligen rekommendera! 🙂
Skålen kommer från Widasinredning.se och doftljuset från Desenio.se 🙂

12182629_10156229499395321_898041054019554945_o

Marmor marmor marmor.. det är så vackert! Har länge velat ha en perfekt skärbräda i marmor och till slut fann jag den och även den köpte jag på Desenio.se
Papperspåsen som jag ställt timjan i är från märket Uashmama. De är otroligt söta och ser ut och känns som läder. De är även tvättbara i maskin! Mina är inköpta på Kringlifestyle.se, de har en butik i Karlstad men kommer om en vecka även öppna sin webbshop där hela deras sortiment ska finnas med! Drömmen för er som inte bor här kan jag lova, de har såå mycket fint!
Salt och pepparkvarnen då? Jo de är från Ica Maxi, ett litet kap helt enkelt 😉

12184182_10156229766570321_8882709990962982152_o

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar