Annons
AnnonsDermalogica MultiVitamin Power Firm


När jag var på ansiktsbehandling på salongen ”Hos Ann-Sofie” i Karlstad så fick jag med mig ett prov på Dermalogicas ögonkräm ”MultiVitamin Power Firm” som jag gillade 🙂
Ögonkrämen känns som ett balsam på, mjuk och otroligt skön! Den är kraftfullt reparerande, utslätande och skyddande och innehåller Vitaminerna A, C och E samt algextrakt som förbättrar spänst och elasticitet.

MultiVitamin Power Firm innehåller ett antioxidativt vitaminkomplex, skyddande organiska silikoner och hudstärkande algextrakt med kalcium. Den bekämpar effektivt synliga linjer kring ögonen och passar bäst en torr och/eller mogen hy.

Om ni inte bor i Karlstad så finns det flera återförsäljare även på nätet, tex Skincity.se

10637-orginal_dermalogicamultivitmainpowerfirm

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar