Annons
AnnonsBurkfetisch och Gino på grillen


Kunde inte hålla mig för skratt förut när jag städade ur köksskåpen. För första gången insåg jag att jag verkligen har en fetisch för burkar i köket. Jag har alltid haft svårt för matförpackningar i skåpen och lådorna för jag tycker det ser så stökigt ut men aldrig riktigt insett hur roligt det måste se ut för en ny person som öppnar mina skåp.

Burkarna står i prydlig ordning och sorterade i färg beroende på innehållet (ja jag sorterar mina kryddor efter första bokstaven också haha). John sa en gång när jag kom hem efter en shoppingrunda ”Åh en till burk, ovanligt haha” och det var då jag för första gången reagerade själv att jag nog hade lite problem när det kommer till detta ämnet. Men det var inte förens idag när jag städade som jag verkligen insåg min burkfetisch. Tog en bild på de som jag hade ställt på bänken medan jag städade men kvar i skåpet stod det 18 st burkar, alla likadana men olika storlekar. Alltså 31 st burkar haha!!

IMG_0477

Går fortfarande lite trögt med maten för mig, var överlycklig hos läkaren sist som visade att jag hade gått upp 7 hg men två dagar senare hade jag gått ner 3 kg. Suck! Det tar så himla mycket på min energi! 🙁 Men jag kämpar på! Så när jag blir sugen på nått så gäller det att passa på direkt och ikväll blev det Gino på grillen. Detta kan man som säkert många känner igen göra i ugnen i en ugnsform också men nu när det är vår/sommar så är det otroligt mysigt att göra små paket på grillen.

Ingredienser 4 port
4 ark ugns/grillfolie
2 bananer
3 kiwi
Hallon eller jordgubbar
200 g vit choklad
Vaniljglass

Gör så här
Skala bananen och kiwin och skär dom i bitar. Har du valt jordgubbar, dela dom på mitten.
Riv chokladen.
Lägg banan, kiwi och hallon /jordgubbar mitt på folien och knyt ihop i små paket.
Ställ det på grillen i 5-10 min.

Servera med vaniljglass.

IMG_0475
Bild innan paketen knöts ihop och ställdes på grillen

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar