Annons
AnnonsBrun på 1-3 timmar


Jag har slutat sola solarium helt nu och använder brun utan sol istället. Dock tycker jag ibland det är lite jobbigt att vänta 8 timmar på att den ska sätta sig.
Var inne på Kicks och såg att St.Tropez hade en ny brun utan sol, Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse som man bara hade på 1-3 timmar! Perfekt!
1 timme och man ville ha en ljus färg, 2 timmar för medel och 3 timmar för en mörkare. Jag körde 3 timmar och fick en superfin färg som kändes lagom för mig. Men till skillnad mot att behöva sova med den som jag gjort innan så hade jag bara på mig den en förmiddag när jag var hemma.
Att tänka på bara är att när man sköljt av den så ser man ganska ljus ut men det fortsätter verka upp till 8 timmar efter så man får den färg man valt! 🙂

Jag har kört på märket St.Tropez senaste tiden och tycker deras färger är väldigt fina, jag gillar de i mousseform som är snabbtorkade och lätta att applicera. Använder man deras applikations-handske när man lägger på den så blir det även jämt och fint och man slipper bruna handflator. Så smidigt! Det går verkligen så snabbt när man använder handsken till!

stst1

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar