Annons
AnnonsBröst och läppar -Bellakliniken


Jag får många frågor ang mina bröst och läppar så för en gångs skull så tänkte jag berätta om det…

När jag bestämde mig för att operera mina bröst så valde jag att göra det hos Johan Nordquist. Valet föll på honom då jag hade hört väldigt mycket gott om honom då han anses vara en av Sveriges bästa kirurger och otroligt duktig på bröstoperationer. Efter att ha varit på konsultation hos Johan så kändes mitt val som en självklarhet. Jag kände mig väldigt trygg då Johan är lugn och lyssnade väldigt noga på vad jag hade att säga. Han förstod mig direkt och när jag lämnade konsultationen så kände jag mig helt säker på mitt val.

Jag valde att lägga i gelehallon från märket Perthese och 300cc, jag gick från 70B till 70E i storlek. Brösten kändes lagom till min kropp och jag trivdes väldigt bra med storleken. Men genom åren så har jag hunnit gå upp en del i vikt och i januari iår så bestämde jag mig för att återigen vända mig till Johan Nordquist och Bellakliniken. Denna gången valde jag att gå upp lite i storlek och förstorade mina bröst till 440cc och hamnade på storlek 70F. Det låter väldigt stort och visst är brösten stora men de känns absolut inte för stora utan jag känner mig väldigt bekväm över storleken och är väldigt glad över mitt val! Valet av storlek har jag bara Johan att tacka för båda gångerna då jag faktiskt lät honom bestämma vad han tyckte skulle passa. Mitt förtroende för Johan är enormt stort och det med all rätt så här i efterhand.

Sen angående mina läppar.. Jag har i många år fyllt läpparna med Restylane/Juvaderm men har aldrig någonsin varit så nöjd med mina läppar som jag är nu sen jag börja gå hos MiaBellakliniken! Och jag har aldrig fått så mycket komplimanger som jag fått nu heller! Det är verkligen skillnad på vem man går hos, alla har sin teknik och Mia fick mina läppar jämna direkt med väldigt få stick (så skönt när man är lite nålrädd). Jag har som sagt använt både Restylane och Juvaderm men kör bara på Juvaderm numera. Detta för att jag tycker Juvaderm blir mycket mjukare och sen blir jag så vansinnigt svullen av Restylane..

Mia har lagt ca 1,3 ml i mina läppar fördelat på över och underläpp. 🙂

Om ni går in på Bellakliniken.com så kan ni läsa en patientberättelse som jag skrivit om min bröstoperation, om ni själva skulle gå i tankarna för en operation och vill läsa lite mer.

Och oavsett om ni är intresserade av en operation eller injektioner som Juvaderm tex så kan jag verkligen varmt rekommendera Bellakliniken

bellakliniken

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar