Annons
AnnonsBörja träna på Sats


Arbetar numera på Sats huvudkontor, så himla roligt och så skönt att få bra rutin på träningen igen.  Har alltid älskat Sats och deras pass, de hänger med i trenderna och har det senaste vilket passar mig perfekt som gillar nya träningssätt, det ger mig motivation att  fortsätta kämpa 🙂

Behöver någon av mina läsare här ett träningskort så kan jag hjälpa er med detta. Maila mig bara på min jobbmail julia.krischel@sats.se så lovar jag att ordna ett bra erbjudande till er 🙂

image

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar