Annons
AnnonsBilbingo


Felicia ringde:
-Vad ska du göra imorgon gumman?
-Jag är bara upptagen efter kl 18.00, vadå då?
-Detta kommer nog låta bonnigt men jag frågar ändå, vill du följa med på bilbingo?
-Ja för i helvete, jag släpper allt! Herregud va roligt! Så mycket humor! Hämtar upp dig 18.30!!
-Men då får du lova att inte skrika bingo hela tiden och tuta!
-Kan inte lova något.. haha!!

Sagt och gjort, hämtade upp Felicia och åkte till bilbingo! Jag som har sån överenergi var helt råtaggad när vi svängde in på bingon! Satt och skrek ”Bingo bingo bingo” och tutade som en idiot (klipp på detta finner ni på min instagram Julia Krischel)! Tog inte ens 5 min innan jag fick en tillsägelse! Deras vakt stod till slut bredvid min bil och eftersom jag var så övertaggad så var det även svårt att höra när de ropade ut siffrorna. Så efter varje nr så stack jag eller Felicia ut huvudet ur bilen och skrek ”Va?? Vad sa han?” haha!! Vi var så lost!
Men vakten var supersnäll, varje gång det var ny lott (13 st!!) så kom han fram och sa till och försökte hjälpa oss så gott han kunde samtidigt som de skrattade en hel del åt oss haha!

De frågade oss om vi ville komma tillbaka snart igen och det skulle inte förvåna mig om vi gör det! 🙂

IMG_3009
IMG_3010
IMG_3013

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar