Annons
AnnonsBig Brother podden..


Gud så skönt det var att träffa John igen även om jag bara varit borta i två dagar, dock två av de värsta dagarna i mitt liv haha! Men den där känslan när man ser den man verkligen är kär i igen och trots att man vet hur snygg han är så tänker man ändå ”jävlar va snygg han är” när man ser honom. Underbar känsla!
Vi kunde inte sluta gosa och John låg så nära mig han kunde hela kvällen och natten, mys! <3
John stack iväg och jobbade sen imorse medans jag sov ut, något min kropp verkligen behövde. Tände sen upp massa ljus och hade middagen klar när han kom hem, det blev chilibiffar och klyftpotatis med sås av karljohan, timjan och citron. Faktiskt busenkelt och tar bara 30 min att tillaga så funkar kanon till vardags 🙂 Lägger upp recept lite senare. 🙂
Jag och John fick nyss en förfrågan från Big Brother att göra en podd tillsammans. Jag har tidigare tackat nej till att göra saker för Big Brother då jag tycker de behandlade John väldigt illa, har inte känt för att ge något tillbaka till dom då… Jag vet inte om vi kommer göra podden, vare sig jag eller John vet om vi vill.. Det känns lite som ”jaha nu duger det, nu får John göra sin podd som han innan absolut inte fick göra tidigare”. Så vi vet inte hur vi ska göra än iaf..
Ska nu tillbaka till köket igen, förbereder morgondagens efterrätt och har precis gjort lemon curd och ska nu fixa resten, det är trots allt fredag imorgon, fredagsmys <3

bild-147

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar