Annons
AnnonsBarnvecka


Har haft några intensiva dagar de sista men är tillbaka igen. 🙂 Förra veckan var det barnvecka och lilla A var åter hemma hos oss 🙂 Det har blivit mycket ”sparka boll”, det stora intresset just nu och det finns verkligen inget stopp!
När Jimmy sparkade riktigt höga bollar så kollade han imponerat upp i luften, han släppte inte blicken en sekund..det var bara det att trillade baklänges varje gång Jimmy gjorde detta haha! Så himla gulligt!

Lilla A vill helst spendera dygnet alla timmar med att sparka boll och få honom att släppa bollen för att äta har inte varit utan gnäll, jag gjorde därför fruktstunden lite roligare med att lägga upp frukten på ett fat och det gillade han verkligen 🙂

IMG_1485

Förutom att sparka boll så har vi hunnit med massa mys, vi var bl.a på Mariebergsskogen för att hälsa på alla djur, framför allt de små grisarna. Vi hade lovat lilla A om han slutade med sina nappar så skulle han få ge dom till grisarna och nu var äntligen denna dagen här! Problemfritt och utan minsta gnäll så gav han lätt ifrån sig napparna till de söta grisarna 🙂 Vi firade detta sen med fika och åkte sen hem till ön och mina föräldrar och käkade middag. Så mysigt!

IMG_1717

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar