Annons
AnnonsBadrum Före/Efter


Här är en före och efterbild på badrummet. Det var första jag gjorde med lägenheten när jag köpte den, satte inte min fot i den innan denna renoveringen var klar, badrummet var så mycket mer sunkigt än va det ser ut..

Fick blåsa ut hela badrummet, från golv till tak. Det blev vitt kakel på väggarna och grått på golvet. Det gråa går även upp på väggen i duschen. Nytt handfat, spegel och dusch.
Jag som är produktnörd satte in ett högt skåp på högersida där de som ägde lägenheten innan mig hade en öppen hylla från ikea. Jag har så vansinnigt mycket produkter och tycker om att kunna stänga in saker så de inte ser rörigt ut då jag är lite pedant… Men får väll erkänna att varenda produkt står prydligt och välsorterat ändå inne i skåpet även om det är proppfullt haha 🙂

Jag gillade idén med inkaklad spegel så gjorde om det fast med en smalare spegel. Älskar även spegeln ovanför handfatet som har en inramning av lampor som ger perfekt ljus när man sminkar sig.
Spootlights sattes även i taket och handdukstorkaren togs bort och ersattes med en mer modern variant. En avlång bredvid duschen som inte tog så mycket plats.

Satte in en ny dusch med bl.a takdusch från ”hansgrohe”  och en vit bänk över tvättmaskinen så jag kan vika handdukar och ha ljus på. 🙂

Före:

IMG_0682

Efter:

IMG_0837

Efter:
IMG_1120

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar