Annons
AnnonsAvokado och räkröra


Inne i Big Brother fick vi in en gång en räkröra som jag la upp med avokado till John en gång efter att han berättat att han älskade avokado. Sen efter det har han flera gånger sagt hur gott det var så igår när jag handlade så bestämde jag att han skulle få det till förrätt igen. Dock inte den färdiga burken på Ica som vi fick inne i Big Brother då jag får så ont i magen av den utan en egen enkel variant.. Enkel men ack så god!  Det blev lite över så fann t om John i köket tidigt imorse där han stod och åt upp det sista haha 😉

Ingredienser
2 dl creme fraiche
0,5 st röd lök
Sweet chilisås
Dill
Handskalade räkor
Salt
2 st avokado
1 citron

Gör så här
Hacka löken fint. Blanda creme fraiche, lök och smaka av med sweet chilisås och dill. Lägg i räkorna och smaka av med ev mer salt.
Dela avokadon på mitten, skär bort en liten bit av skalet på baksidan så de ligger stadigt på tallriken. Lägg på räkröran och dekorera med lite dill på toppen.
Skär citronen i skivor och lägg en på tallriken som sen gärna får pressas över räkröran.

bild-147

 

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar