Annons
AnnonsÄntligen tillbaka


Som ni märkt har det varit väldigt tyst från mig på sociala medier den sista tiden. Kortfattat kan jag väll berätta att när jag hastigt blev sjuk förra våren så hade jag ett par kämpiga månader att komma på fötterna igen. När jag började bli bättre så tog jag tag i nästa kamp -finna mig själv.
Mycket hade kommit upp under min sjukdom och jag började bearbeta den trauma jag gått igenom sen tidigare. Jag tog avstånd från allt och alla och började analysera allt väldigt hårt. Jag har verkligen behövt denna tiden för att gå igenom allt och finna vad som gör mig olycklig och lycklig, vilka vägar jag ska undvika och vilka vägar jag ska gå.

Det har varit en nyttig tid för mig själv och jag har lärt mig väldigt mycket så jag är otroligt glad över att jag gett mig själv denna tiden! Jag mår väldigt bra nu med allt och då tyckte ödet det även va en bra tid att skicka in en underbar kille i mitt liv som tog mig med storm!
Det är en underbar känsla att få va med någon som uppskattar allt med mig och det får mig verkligen att blomma ut! Varje dag berättar han och visar hur mycket han tycker om mig och jag har aldrig känt mig så trygg och lycklig innan 🙂

j1

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar