Annons
Annons6 kg och 10 cm


Hej!

Förlåt för att jag är seg med bloggen, men snart är mina nya blogg uppe på CHIC och då lovar jag er ett inlägg varje dag ❤

Jag har sett era önskemål om mer personliga inlägg och det kommer det givetvis bli, samt massa skönhet och goda recept. Har även sett era önskemål om vardagsmat som ni kan göra lite snabbare efter jobbet så det kommer det även bli 🙂

Tack för alla tips, jag lyssnar på er!

Jag är hemma i Karlstad igen som ni kanske sett på min Instagram Sov min första natt själv efter Big Brother och det kändes så himla konstigt.. När jag varit hemma i Karlstad har Felicia sovit här och sen har jag sovit med John. Hade ångest när jag gick och la mig men sov rätt bra trots allt. Vaknade  dock kl 05.00 av att John smsade att hade mardrömmar och saknade mig, mitt hjärta!

Saknar John väldigt mycket men vi pratar hela tiden och ja vi har redan planerat när vi ska ses igen ❤

Har varit med Felicia idag, var nere på stan och käkade en sallad på Sandys. Ett jätte mysigt litet fik i pastellfärger som serverar lättare luncher. Älskar deras kycklingsallad med chiliyoghurt som de blandar ihop i en röra innan de serverar den, mums! Gick sen en runda på stan, kollade lite kläder och tog en kaffe. Det är många som undrar hur jag kan hålla mig så smal fast jag äter så mycket.. och om sanningen ska fram så går jag också upp i vikt precis som de allra flesta. I vanliga fall har jag grym ämnesomsättning men pga att jag fått äta mediciner sista åren så lägger jag på mig allt jag äter, en fin bieffekt som läkaren sa haha! Jag vägde mig efter Big Brother och inne i huset chansa jag på att jag hade gått upp 6 kg vilket stämde korrekt, 6 kg och 10 cm runt midjan! Fast det gör inte så mycket, jag njuter av all mat och jag mår bra 🙂

jag

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar